Rochiile tricotate sunt ceva mai mult decat simple Elemente. În afară de modelele în cromatica de bază, precum negrul, griul sau maroul, VEI găsi Rochii Care ADUC în garderoba ta un plus de culoare. Roșu sau violet în zilele Reci vor aduce un gramme de Bună dispoziție și vor atrage toate privirile. Îndrăznește să experimentezi diferite Culori și variații. Ai Liber la tot ce Cine place. Rochiile tricotate se prezintă cu mănecile scurte sau Lungi. La o rochiță cu mânecă scurtă îmbracă o bluză sau bluză cu Guler. Important să fie unicolor, altfel stilizația va fi supraîncărcată. Purtând rochițele tricotate nu trebuie să renunți la imprimeuri. Modelul copertă va sublinia delicat decolteul iar volănașele conferă feminitate. Femeile cu bustul generos AR trebuie să renunțe la imprimeurile mari și podoabele Care adaugă kilogramele în plus. Rochiile tricotate se potrivesc tuturor femeilor. Este o combinație ideală Mereu la modĂ.

Nu aștepta, comandă “doit avoir”-UL moderne azi! Rochiile tricotate pot fi asortate foarte ușor cu Alte haine. Dacă rochița este cu Adevărat foarte scurtă, alege o Pereche de leggings unicolor. La rochiile pana la genunchi poartă leggings sau dresuri mai dense. Este o alegere Bună pentru ieșirile nocturne. Dresurile Scot în evidență picioarele suple, Care arată lingvistic în pantofii cu TOC sau cizme înalte. Iată rețeta pentru o stilizație de seară. Rochiile de iarna arată cel mai bine accesorizate corespunzător. Colierul Lung atrage privirile, iar o eșarfă modernă sau un șal lăsat lejer PE umeri distrage atenția de la eventualele imperfecțiuni ALE siluetei. Alegerea cizmelor este ușoară-pentru Zi alege o Pereche se cizme sport sau Botine, Seara-o Pereche de pantofi cu TOC sau Cizme cu toc.

Rochiile tricotate permis crearea unui Stil individu. Se diferențiază între ELE nu doar prin croi, Dar și prin textura și reliit firului. Indiferent Dacă preferi modelele DIN tricot gros sau subțire, acestea sunt atrăgătoare. Tricotul mai gros este de preferat a fi purtat pe zi, în schimb Seara îmbracă o rochiță DIN tricot subțire. Firele groase te încălzesc Ziua, în schimb cele subțiri sunt elegante și pot fi purtate la recepțiile de seară sau întâlnirile Business. Accesoriile și bijuteriile completează stilizația elegantă. Rochiile tricotate accenează Ideal wvncc CORPULUI și sunt deosebit de féminin. Potrivite Atât Casual Dar și ca ținută pentru servici, Universale și ideale pentru zilele mai răcoroase.

Rochiile tricotate sunt un doit avoir la tenuabil DIN garderoba fashionistelor.