Bucatariile dobandesc astazi functii DIN ce in ce mai Variate: spatiu de gatit, de luat Masa, de socializat, de relaxare. DIN aceste motive, ideile actuale de amenajare se extind aducand in Prim plan Mélis de bucatarie cu finisaje lucioase sau mate, compartimentare inteligenta si functii estetice complexe. Exemplele de mai jos demonstreaza versatilitatea bucatariilor Contemporane si felul in care ideile noastre de amenajare bucatarii se Adapteaza si celor mai préttioase spatii. Rustique inseamna si Piese de mobilier si MICI accesorii Care FAC diferenta. PANA si o Bayar LUSTRA cu iz Industrial ISI Joaca bine rolul dans décor acest. Un Tavan brazdat de grinzi din lemn produire si El acelasi efect intr-o incapere Care pare sa se intoarca in timp. I. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE www.deltastudio.ro daca adoptarea stilului Rustic in intreaga bucatarie TI se pare totusi prea mult pentru o locuinta contemporana, Poti introduire doar cateva Elemente rustice intr-o bucatarie Clasica, Moderna, Minimalista sau Industriala. Prezentul contrat este supus Legii romane. Eventualele contentieux i aparute intre deltastudio si clienti/Cumparatori se vor rezolva PE cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, contentieux vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane COMPETENTE DIN Municipiul Bucuresti…

Daca returul este acceptat, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea produsului returnat cu un produs Identic. In cazul in care un produs identique nu se mai afla in STOC sau nu poate fi adus, cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu un Alt produs sau pentru rambourses Area integrala a valorii produsului. Site-ul deltastudio.ro este Proprietatea DELTASTUDIO SRL, CUI RO13547221, Bucuresti. Acest document stabileste Termenii si Conditiile in care puteti utiliza site-ul www.deltastudio.ro, numit Generique in continuare si “site-ul”. Courriel de contact: marketing@deltastudio.ro. Accesul si utilizarea site-ului se face Sub Autoritatea acestor reguli, in Termenii si Conditiile stipulent de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicite acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele Care decurg DIN acceptarea acestora. Favori – sectiune DIN CONT care permite clientului sa ISI salveze produsele si colectiile preferate.

6,1. continutul site-ului, incluzand Dar nelimitandu-se la logo-URI, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini STATICE, imagini dinamice, text si/sau continut Multimedia prezentate pe site, sunt Proprietatea exclusiva a Delta Studio, fiindu-i rezervate toate Drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau PubliCare).